Bandencentrale in Izegem

Autoservice Debackere is ook uw bandencentrale in Izegem en biedt een complete bandenservice met keuze uit een groot aantal merken: Dunlop, Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Michelin … als ook budgetmerken. Zowel personenauto’s, 4×4’s en bestelwagens voorzien wij van winterbanden en zomerbanden. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de niet-gebruikte zomer- of winterbanden bij ons te stockeren. Montage en balanceren is steeds in de prijs inbegrepen.

We beschikken ook over een grote stock banden voor noodsituaties. Rijdt u een platte band en hebt u snel een vervanging nodig? Bij Autoservice Debackere kunnen we u snel weer op de weg helpen. Bent u van Izegem, Ardooie, Roeselare, Tielt, Kortrijk of elders in West-Vlaanderen… en zoekt u een betrouwbare bandencentrale in de regio? Bezoek onze bandencentrale in Izegem of contacteer ons met uw vrijblijvende vraag!

Velgen

 

Velgen bepalen voor een groot deel het uitzicht van uw wagen. Daarom is het ook jammer met kapotte of beschadigde velgen rond te rijden. Autovelgen worden gemakkelijk beschadigd door stoepranden, krassen, deuken … Autoservice Debackere herstelt uw velgen. Rechten, lassen, spuiten, afdraaien van gepolijste, beschadigde randen … we laten uw oude velgen er weer als nieuw uit zien.

 

Kiest u toch liever voor een nieuwe set velgen? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. We helpen u in uw keuze en bieden u de beste prijs.

 

Reparatie velgen voor

Reparatie velgen voor

Reparatie velgen na

Reparatie velgen na

Zomer- en winterbanden

Autoservice Debackere biedt een complete bandenservice met keuze uit een groot aantal merken: Dunlop, Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Michelin … als ook budgetmerken. Zowel personenauto’s, 4×4’s en bestelwagens voorzien wij van zomerbanden of winterbanden. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om de niet-gebruikte zomer- of winterbanden bij ons te stockeren. Montage en uitlijning zijn steeds in de prijs inbegrepen.

We beschikken ook over een grote stock banden voor noodsituaties. Rijdt u een platte band en hebt u snel een vervanging nodig? Bij Autoservice Debackere kunnen we u snel weer op de weg helpen.

Velgen

Velgen bepalen voor een groot deel het uitzicht van uw wagen. Daarom is het ook jammer met kapotte of beschadigde velgen rond te rijden. Autovelgen worden gemakkelijk geschaad door stoepranden, krassen, deuken … Autoservice Debackere herstelt uw velgen. Rechten, lassen, spuiten, afdraaien van gepolijste, beschadigde randen … we laten uw oude velgen er weer als nieuw uit zien.

Kiest u toch liever voor een nieuwe set velgen? Ook hiervoor kan u bij ons terecht. We helpen u in uw keuze en bieden u de beste prijs.